h

De partner voor secretariële ondersteuning.

Neem contact met ons op via telefoon, email of zelfs WhatsApp. We staan klaar voor al je vragen en ideeën!

DIENSTEN

Ondersteuning op het hoogste niveau

Service on top

Bij 2foon leven en ademen we service. Hospitality zit in ons bloed. We bieden uitmuntende ondersteuning en zorgen altijd voor een perfecte servicebeleving.

Gelijke kansen

We werken met medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. We bieden een veilige omgeving waar iedereen kan groeien en werken aan hun carrière.

Meteen beginnen

Geïnteresseerd in een of meer van onze diensten? Wij staan klaar om je meteen te ondersteunen, zodat je geen tijd verliest en optimaal kunt ondernemen.

ONZE DIENSTEN

Hier kunnen we je mee helpen

Management assistent

Met onze managementassistent service krijg je professionele ondersteuning bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij helpen met agendabeheer, notuleren en het coördineren van projecten, zodat jij je kunt concentreren op strategische beslissingen. Laat ons de organisatorische taken overnemen, zodat jouw bedrijf soepel en efficiënt blijft draaien.

Klantenservice

Onze klantenservice zorgt voor tevreden klanten. Wij bieden snelle en vriendelijke ondersteuning via telefoon, e-mail en chat. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen, zodat jouw klanten altijd de beste service ervaren. Kies voor ons en laat jouw klantenservice uitblinken.

Administratieve werkzaamheden

Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor jouw bedrijfsvoering. Wij nemen jouw administratieve taken uit handen, zoals data-entry, archivering en documentbeheer. Met onze administratieve ondersteuning kun jij je richten op jouw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze administratie.

Telefoonservice

Onze telefoonservice biedt jou een professionele en vriendelijke afhandeling van alle inkomende gesprekken. Wij nemen berichten aan, verbinden oproepen door en verstrekken informatie namens jouw bedrijf. Zo ben jij altijd bereikbaar en kun jij je focussen op jouw werkzaamheden zonder onderbrekingen.

Agenda beheer

Onze agendabeheer service helpt jou met het plannen en coördineren van afspraken en vergaderingen. Wij zorgen ervoor dat jouw agenda altijd up-to-date is en overzichtelijk blijft. Met onze ondersteuning kun jij je concentreren op jouw belangrijke taken, terwijl wij zorgen voor een efficiënte planning.

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Altijd bereikbaar en paraat

y

Onze diensten zijn beschikbaar wanneer jij ze nodig hebt, met flexibele uren om aan jouw schema te voldoen. Of het nu tijdens kantooruren of daarbuiten is, wij staan klaar om jou te ondersteunen.

y

Wij begrijpen het belang van tijdige ondersteuning. Ons team reageert snel op jouw vragen en verzoeken, zodat jij nooit lang hoeft te wachten op hulp.

y

Wij bieden op maat gemaakte ondersteuning, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je krijgt persoonlijke aandacht en service, zodat jij altijd de hulp krijgt die je nodig hebt.

w
TESTIMONIALS

Dit vinden onze klanten

CONTACT

Laten we beginnen!

Neem contact met ons op via telefoon, email of zelfs WhatsApp. We staan klaar voor al je vragen en ideeën!