2foon
Virtual Assistent


Onze diensten 

Wij leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn. Telefoonservice 

Niet optimaal bereikbaar voor uw klanten? 2foon helpt u uw telefonische bereikbaarheid te verbeteren. Wij bieden een volledige telefoonservice op werkdagen van 09.00 - 17.00 uur. U bepaalt zelf hoe lang u de telefoon doorschakelt.


Adminstratie 

 2foon kan u waar mogelijk ontzorgen, door administratie- en kantoortaken op zich te nemen die flexibel ingevuld kunnen worden, op een zodanige wijze dat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Agendabeheer

 Onze agendaservice kan voor u een goede oplossing zijn wanneer u ongestoord wilt blijven werken, u een afspraak heeft buiten kantoor of bijvoorbeeld vaak onderweg bent.


 E-mailservice

Neemt het afhandelen van uw e-mailverkeer ook zoveel tijd in beslag? Het overdragen hiervan kan u veel tijdwinst opleveren. Wij kunnen (een deel) van uw e-mailverkeer voor u afhandelen.Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!